Mazzu en Berge benadrukken het positieve na de winst tegen Moeskroen
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 5 reacties

Mazzu en Berge zagen dat Racing Genk nooit opgaf tegen Moeskroen

Mazzu en Berge benadrukken het positieve na de winst tegen Moeskroen

Racing Genk leek af te stevenen op nieuw puntenverlies, maar Onuachu besliste daar met een goal in de slotseconden anders over. Een zucht van opluchting ging door de Luminus Arena, maar Sander Berge en Felice Mazzu zagen iets zeer positief.

"Ik heb een team gezien dat nooit opgeeft", aldus Mazzu. "Ook niet nadat een goal van ons afgekeurd werd en nadat we een strafschop na handspel niet kregen. Dat is knap."

Ook Sander Berge zette het graag in de verf. "Wat een team spirit", lachte hij. "We begonnen niet slecht aan de tweede helft, maar zij scoorden snel. Daarna zijn wij druk blijven zetten, ook al was het hard toen die goal van Samatta werd afgekeurd."

Anders dan Napoli

Waarom het niet lukte om al het positieve van Napoli door te trekken tegen Moeskroen? "Vergeet niet dat Moeskroen een ander type ploeg is, het was een heel andere wedstrijd. Moeskroen speelt in een andere formatie dan Napoli, ze hebben een goede balans in hun team en staan goed in de organisatie. Maar ik vind dat we over de 90 minuten gezien verdiend gewonnen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties