🎥 Franck Ribéry gaat door het lint na nederlaag in de slotminuut tegen Lazio

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Deze zomer maakte Franck Ribéry de verrassende overstap van de Duitse topclub FC Bayern München naar ACF Fiorentina. De Fransman begon uitstekend aan het seizoen en maakte al 2 doelpunten en gaf 2 assists.

Zondagavond verloor Fiorentina in extremis van Lazio Roma. In minuut 89 maakte Ciro Immobile er namelijk 0-1 van, maar daar ging wel het een en ander aan vooraf. Volgens de spelers en de staf van Fiorentina gaf de ingevallen Jordan Lukaku (Lazio) namelijk eerst een duw aan Riccardo Sotil. De VAR en de scheidsrechter grepen niet in waardoor het doelpunt gewoon werd goedgekeurd. In de vijfde minuut van de extra tijd kreeg Lazio ook nog een strafschop, maar die werd door Felipe Caicedo gemist.

Oordeel vooral zelf:

Na afloop van de wedstrijd ging het licht ook eventjes compleet uit bij Franck Ribéry. De voormalige Franse international gaf na het laatste fluitsignaal een stevige duw aan de assistent-scheidsrechter. De kans is groot dat Ribéry enkele speeldagen vanuit de tribune zal moeten toekijken.