Manchester United is bezig aan een wederopstanding en één speler speelt daar een cruciale rol in

Nils Wens
| 0 reacties
Manchester United is bezig aan een wederopstanding en één speler speelt daar een cruciale rol in

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft gisteren de kraker gewonnen in de Carabao Cup tegen Chelsea. Het werd 1-2 dankzij twee doelpunten van Rashford. Onze Rode Duivel Batshuayi scoorde tussendoor de 1-1, maar het mocht dus niet zijn voor Chelsea.

Manchester United komt de laatste weken beter voor de dag. Sinds de interlandbreak heeft de Engelse topclub niet meer verloren. Ze speelden 1-1 gelijk tegen Liverpool en daarna won de club haar drie uitwedstrijden tegen Partizan (0-1), Norwich (1-3) en Chelsea (1-2). Opvallend, want de laatste uitoverwinning van Manchester United dateerde al van de wedstrijd op PSG in de Champions League (6 maart 2019).

Het gaat dus beter met Manchester United en één speler speelt een cruciale rol in het verhaal. Anthony Martial is sinds kort terug van een lang aanslepende blessure en sinds hij terug is, is het spel vloeiender bij de mannen van Solskjaer.

Statistieken

Tegen Partizan scoorde hij de enige treffer in de wedstrijd en ook tegen Norwich vond hij de weg naar doel met een heerlijke lob. Gisteren viel hij in tegen Chelsea en ook dan kwamen ze opnieuw op voorsprong. 

De statistieken spreken voor zich. Met Martial heeft Solskjaer een winstpercentage van 77% en zonder Martial is het een winstpercentage van 28%. Bij Manchester United hopen ze dus ongetwijfeld dat Martial fit kan blijven voor de rest van het seizoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties