🎥 Bundesligawedstrijd ontaardt na aanvaring tussen speler en coach

Dante Bellon

Eintracht Frankfurt verloor afgelopen donderdag op Standard in de laatste seconden. Ook nu verloren de Duitsers; in de competitie bij Freiburg. Maar dat was niet zonder slag of stoot. Letterlijk.

Het was niet het mooiste einde van de wedstrijd tussen Freiburg en Frankfurt. De thuisploeg stond met 1-0 voor op het moment dat de coach van Freiburg, Christian Streich, tegen de vlakte werd gewerkt. De reactie: een heuse ontaarding van de wedstrijd.

We tekenen minuut 95 al wanneer Frankfurt-aanvaller David Abraham achter een bal loopt die buiten gaat. De inworp is voor Frankfurt, maar Freiburg-coach Streich houdt de bal vast en tikt hem verder weg wanneer Abraham aankomt. Daarop duwt de aanvaller van Frankfurt de coach en gaan de poppen aan het dansen.

Abraham kreeg nadat de rust was weergekeerd de rode kaart van scheidsrechter Brych. Freiburg won de wedstrijd met 1-0 en kreeg in de honderdste minuut ook nog een rode kaart.