Sergio Padt op het matje geroepen door eigen fans: "Ik ben niet verantwoordelijk"
Dante Bellon
| 0 reacties

Sergio Padt op het matje geroepen door fans van FC Groningen: "Ik ben niet verantwoordelijk"

Sergio Padt op het matje geroepen door eigen fans: "Ik ben niet verantwoordelijk"
Foto: © photonews

Enkele jaren geleden keepte hij nog bij AA Gent, nu is hij al enkele jaren aan de slag in het Noorden van Nederland bij FC Groningen. Sergio Padt doet het momenteel naar behoren, maar heeft verantwoording moeten afleggen bij de supporters.

Maandag moest FC Groningen-doelman Sergio Padt verantwoording afleggen bij ongeveer vijftien supporters van de club. Het zou om een incident gaan in het uitgaansleven. Een fan zou een klap hebben gekregen van een buurtgenoot, Padt ontkent elke betrokkenheid. 

Een bekende van de doelman zou één van de jongens een ferme klap hebben verkocht. Diezelfde mannen wachtten de doelman maandag op training op. Het gesprek met onder andere ook de technisch directeur van Groningen duurde zo'n vijftien minuten. 

"Zaterdagavond ging ik op stap met wat vrienden na onze wedstrijd en werd er wat negatief geroepen naar me, maar dat negeerde ik. Enkele tellen later werd ik teruggeroepen omdat er iets gebeurd was", vertelt Padt. "Iemand met een bloedneus zou door een vriend van mij geslagen zijn. De man die de slag uitdeelde was zeker niet een vriend van mij. Enkel iemand uit de buurt."

"Ik voel me niet verantwoordelijk", zegt Padt. "Ik was er op tien meter vandaan. Als ik betrokken was, dan zou ik met angst die mannen op training in de ogen hebben gekeken, maar dat was nu niet." De man die de slag zou hebben gegeven bevestigde bij RTV Noord dat de doelman niets fout deed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties