📷 Roemeense pers kritisch voor Felice Mazzu: "Meer kan je toch niet doen als jonge speler?"

Dante Bellon
| 7 reacties
📷 Roemeense pers kritisch voor Felice Mazzu: "Meer kan je toch niet doen als jonge speler?"

Ianis Hagi. Met de grote trom werd hij afgelopen zomer binnengehaald door landskampioen Racing Genk, maar vooralsnog kende hij geen entrée door de grote poort. Al lag het volgens de Roemeense pers vooral aan de (ex-)coach. Daar zijn ze nu blij met zijn ontslag.

Het werd nog niet het voorspelde avontuur van Ianis Hagi bij Racing Genk ondanks dat hij toch al enkele keren heeft bewezen dat hij op het veld hoort te staan. In Roemenië wordt zijn prestatie op de voet gevolgd en is de pers nu ook blij met het ontslag van Mazzu, die  "de ontwikkeling van Hagi blokkeerde".

"Het bestuur haalde Hagi zonder medeweten van de trainer. Die haalde zijn gram door hem niet op te stellen", schreef het Roemeense DigiSport. "Hopelijk krijgt hij meer minuten onder de nieuwe trainer."

Ook ex-international Gica Popescu begrijpt de huidige situatie niet. "Hij werd door iedereen goed onthaald en dan kreeg hij geen minuten meer. Hij scoorde al drie keer, waarvan één in zijn debuutmatch. Meer kan je toch niet doen als jonge speler?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties