🎥 Liverpool krijgt eigenaardig tegendoelpunt te slikken, Mourinho zet Tottenham definitief op de rails

Dante Bellon
| 0 reacties
🎥 Liverpool krijgt eigenaardig tegendoelpunt te slikken, Mourinho zet Tottenham definitief op de rails

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur doet weer mee in de Premier League. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld gunden José Mourinho nu ook zijn eerste competitiezege in eigen huis. Liverpool kreeg te maken met een heel bizar tegendoelpunt, West Ham verrast Chelsea.

Liverpool won in eigen huis met 2-1 van Brighton. Virgil van Dijk maakte twee doelpunten. Liverpooldoelman Allison kreeg rond na een handsbal buiten de zestien. Lewis Dunk maakte op heel eigenaardige wijze de aansluitingstreffer uit de vrije trap die erop volgde. Door het puntenverlies van City staan the Reds nu elf punten voor De Bruyne & Co.

De Tottenham-trein lijkt vertrokken te zijn deze jaargang. De Spurs, met Vertonghen opnieuw negentig minuten in de basis, wonnen de eerste competitiewedstrijd in eigen huis onder José Mourinho. Dele Alli zette zijn team op een veilige 2-0, Moussa Sissoko maakte de 3-0. Bournemouth kon nog twee keer scoren, maar Alderweireld en Vertonghen hielden goed stand.

Geen Michy

Chelsea verloor op Stamford Bridge dan weer met 0-1 de Londense derby van West Ham. Aaron Cresswell maakte na 48 minuten het enige doelpunt van de partij. Michy Batshuayi bleef opnieuw negentig minuten op de bank van Frank Lampard zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties