Giorgi Chakvetadze is klaar om opnieuw te spelen: "Ik droom van de Ghelamco Arena"
Dante Bellon
| 0 reacties

Giorgi Chakvetadze is klaar om opnieuw te spelen voor AA Gent: "Ik droom van de Ghelamco Arena"

Giorgi Chakvetadze is klaar om opnieuw te spelen: "Ik droom van de Ghelamco Arena"

Giorgi Chakvetadze zit momenteel in het eindstadium van zijn revalidatie na een zware knieblessure. De 20-jarige Georgiër miste door blessures bijna het volledige voetbaljaar. Maar nu komt er schot in de zaak.

"De revalidatie was intens. We zijn zes op zeven dagen zo'n zes uur per dag bezig geweest. Eerst moesten we zijn conditie klaarkrijgen met aquajoggen, handbiken en fietsen. Na ongeveer drie maanden begonnen de oefeningen op het veld. Na 4,5 maand kwam er een voorbereidingsschema aan te pas zoals bij iedereen", legt Matti Mortier, clubkiné bij AA Gent, uit.

"Daarna volgden er nog wat uigebreide tests en nu is het aan Giorgi om wedstrijdritme op te doen. Enkel de angst om zich opnieuw te blesseren moeten we er nog uitkrijgen, maar eer dat in orde is dan zal hij weer honderd procent op zijn top zijn", vertelt clubdokter Luc Vanden Bossche.

Sterker dan ooit

Chakvetadze zelf is klaar om opnieuw op een voetbalveld te staan. "Het trainen gaat en ik kan ook weer spelen. Een volledige wedstrijd zal het nog niet zijn, maar ook de angst om een duel aan te gaan moet er nog uit. Ik kom hier sterker uit. Ik droom ervan om snel opnieuw in de Ghelamco Aren te staan", besluit de Georgiër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties