Vertrekt Gareth Bale bij Real Madrid? Zijn agent geeft meer uitleg
Nils Wens
| 0 reacties

Gareth Bale staat open voor een vertrek in januari

Vertrekt Gareth Bale bij Real Madrid? Zijn agent geeft meer uitleg
Foto: © photonews

Gareth Bale werd de afgelopen zomer naar de uitgang gedreven bij Real Madrid, maar de Welshman bleef uiteindelijk in de hoofdstad van Spanje. Toch zou hij nu in januari kunnen vertrekken.

Gareth Bale bleef in Real Madrid, maar hij speelt weinig door blessures en zijn ingewikkelde relatie met Zinedine Zidane. Met de supporters is de relatie ook gespannen sinds de vlaggenaffaire na de kwalificatie van Wales voor Euro 2020. Sindsdien is de vleugelspeler een doelwit voor zijn eigen fans. Volgens zijn agent, Jonathan Barnett, staat de deur nog steeds open voor een vertrek. 

"Hij heeft een contract en zolang hij bij Real Madrid is, zal hij 100% zijn best doen en goed spelen. Hij wil alles winnen wat er te winnen valt. Op dit moment is hij niet erg gelukkig. Maar een Gareth Bale in topvorm is één van de beste spelers ter wereld. De coach moet blij en vereerd zijn om hem op het veld te kunnen zetten."

"Er is geen garantie dat hij zal vertrekken. Als de kans zich voordoet en hij wil dat doen, zullen we met de president van Real Madrid bespreken waar we staan," zei Barnett op Euro Leagues Podcast, een podcast op de BBC

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties