Standard-aanvaller kan zijn droom waarmaken: 'Engelse eersteklasser én twee absolute traditieclubs kloppen aan op Sclessin'
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 8 reacties

Renaud Emond staat in de belangstelling van enkele Engelse clubs

Standard-aanvaller kan zijn droom waarmaken: 'Engelse eersteklasser én twee absolute traditieclubs kloppen aan op Sclessin'
Foto: © photonews

Renaud Emond krijgt in januari mogelijk de kans om zijn droom waar te maken. De aanvaller van Standard staat in de belangstelling van enkele Engelse clubs. En jawel, er is er eentje uit de Premier League bij.

Ook dit seizoen draagt Renaud Emond met zeven doelpunten - over alle competitie heen geteld - aardig zijn steentje bij in het elftal van Michel Preud’homme. Maar Standard dreigt hem te verliezen. 

The Sun weet dat Norwich City aan de mouw van Emond trekt. The Canaries willen het degradatiespook wegjagen en tasten de markt af op zoek naar versterking. 

Maar dat is niet alles. De naam van Emond circuleert ook bij Leeds United en Nottingham Forest. Beide clubs spelen momenteel in de Engelse tweede klasse, maar hebben een naam als een klok.

Nu of nooit 

Voor de 28-jarige Emond is het natuurlijk nu of nooit om zo’n transfer te maken. Op zijn dertigste zal de interesse immers niet meer komen. Voor de volledigheid: hij ligt nog tot medio 2021 onder contract op Sclessin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties