🎥 De gekke wedstrijd van het wonderkind Renato Sanches: terug op zijn beste niveau

Nils Wens
| 0 reacties
🎥 De gekke wedstrijd van het wonderkind Renato Sanches: terug op zijn beste niveau

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Renato Sanches drukte zijn stempel op Euro 2016 met een reeks spraakmakende optredens. Het leverde hem een transfer op naar Bayern München. Daar wilde het niet lukken voor de Portugees en nu speelt hij bij Lille OSC.

Renato Sanches is pas 22 jaar oud, maar hij speelt al enkele jaren op het hoogste niveau. Sanches speelde de pannen van het dak op het EK van 2016 en bij Benfica, maar bij Bayern München ging het van kwaad naar erger. Ook zijn uitleenbeurt aan Swansea werd geen hoogvlieger. Hij stond dan ook op de rand van de afgrond. 

Het was na het seizoen 2018-2019 (hij speelde 29 wedstrijden bij Bayern München, met vijf assists) dat Sanches uiteindelijk koos voor een logische nieuwe start: hij sloot zich aan bij Lille. Oshimen liet zich daar meteen gelden, maar bij Renatos Sanches loopt het geleidelijk aan beter en beter. Gisteren bereikte hij een hoogtepunt: een uitstekende wedstrijd tegen Montpellier, waarbij de middenvelder het publiek kon herinneren aan de grote jaren van Eden Hazard. Hij scoorde ook de winnende treffer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties