Courtois en Hazard kunnen zich beter inhouden bij Real Madrid want dit zijn de royale bedragen van de boetelijst

Dante Bellon
| 1 reacties
Courtois en Hazard kunnen zich beter inhouden bij Real Madrid want dit zijn de royale bedragen van de boetelijst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid mag dan wel één van de best betalende clubs ter wereld zijn, de Spaanse club verwacht ook veel in de plaats van zijn spelers.

Zo is de boetelijst die de Koninklijke hanteert wel zeer "royaal". Een hoog loon betekent dan ook dat je jezelf ernaar gedraagt. 

Iets wat de meeste clubs hanteren is het principe van een boete bij het te laat arriveren op training. De Spaanse sportkrant Marca kreeg de lijst te zien en liet weten dat er op te laat aankomen op Ciudad Deportivo de Valdebebas een prijs staat van 260 euro. Meer dan een kwartier te laat? 520 euro. Meer dan een haluur? Een verdubbeling. En zo loopt het op.

Minstens duizend euro

Als Eden Hazard of Thibaut Courtois niet naar de training komt, door niet-voorziene omstandigheden, dan kunnen ze zich aan een boete van minstens drieduizend euro verwachten. Het misbruik van de smartphone: duizend euro, net als vertrekken zonder toestemming.

Als een speler een hamburger te veel gegeten zou hebben en met overgewicht kampt, dan zou ook het voorgaande bedrag betaald moeten worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties