(Weeral) Nieuw tijdperk wordt vandaag ingeluid in Anderlecht: organigram wordt opnieuw hertekend

(Weeral) Nieuw tijdperk wordt vandaag ingeluid in Anderlecht: organigram wordt opnieuw hertekend

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht wordt er vandaag (weeral) een nieuw tijdperk ingeluid. Dat van de nieuwe CEO Karel Van Eetvelt. Na anderhalve maand inwerken heeft die genoeg gezien en hij komt vandaag officieel in dienst.

Normaal gezien was dat voorzien voor 1 april, maar Van Eetvelt heeft zich voldoende ingewerkt. Zijn eerste werk heeft hij trouwens al gedaan door Peter Verbeke als nieuwe hoofdscout aan te stellen. Maar dat zou wel eens meer verschuivingen met zich kunnen meebrengen dan eerst gedacht, schrijft Het Nieuwsblad.

Het organigram wordt opnieuw hertekend. Van Eetvelt wordt de verbindingsman tussen voorzitter Coucke en de club. Verbeke moet met zijn reputatie als datascout dan weer de manier van werken bij Anderlecht veranderen. Maar wat met Michael Verschueren? Verbeke zou eigenlijk naast Michael Verschueren te staan komen, maar wel als hoofd scouting, Verschueren zou dan hoofd recrutering blijven. 

Hoe dat praktisch in zijn werk gaat gaan, moet de toekomst uitwijzen. In ieder geval werden er al gesprekken gehouden met alle belanghebbenden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties