Manchester United-legende denkt dat het coronavirus ervoor zal zorgen dat United zich sneller kan herlanceren

Manchester United-legende denkt dat het coronavirus ervoor zal zorgen dat United zich sneller kan herlanceren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United-icoon Gary Neville denkt dat het coronavirus ervoor zal zorgen dat de club sneller dan verwacht opnieuw zal meedoen voor de prijzen.

"Normaal gezien zou het een project zijn van een aantal jaar", zegt Neville bij Sky Sports. "Als een speler nu de kans krijgt om te tekenen bij Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Juventus, Liverpool, Manchester City en Manchester United, zal United hoogstwaarschijnlijk niet aan het langste eind trekken door de cyclus waarin ze nu zitten", denkt de verdediger.

"Enkele van die clubs die ik net opsomde, zullen in de transfermarkt gewoonweg geen geld kunnen uitgeven. Kijk naar Juventus en Barcelona, zij hebben al heel veel moeten besparen en spelers moeten er zelfs een deel van hun loon afgeven. Aangezien zij dat nu al moeten doen, kunnen ze het niet verantwoorden om grote transfers te doen. Manchester United is financieel veel gezonder waardoor ik denk dat ze veel betere spelers zullen kunnen halen dit jaar", concludeert Neville.

Gary Neville speelde zijn hele carrière voor Manchester United. Tussen 1992 en 2011 speelde hij in totaal 400 wedstrijden voor de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties