Belgische centrale verdediger op zoek naar nieuwe club: "Ik wil graag een hele voorbereiding meemaken en onbetwist titularis zijn"
Redactie
| 8 reacties

Dario Van den Buijs zal geen nieuw contract tekenen bij Heracles Almelo: "Ik wil graag een hele voorbereiding meemaken en onbetwist titularis zijn"

Belgische centrale verdediger op zoek naar nieuwe club: "Ik wil graag een hele voorbereiding meemaken en onbetwist titularis zijn"
Foto: © photonews

Terwijl met Cyriel Dessers de ene Belg furore maakte afgelopen seizoen bij Heracles Almelo, zat die andere Belg steevast op de bank. Dario Van den Buijs zal daarom zijn contract bij de Nederlandse club niet verlengen en gaat op zoek naar een nieuwe club.

Van den Buijs heeft alle troeven om interessant te zijn voor menig Belgische clubs. Jong, Belgisch, linksvoetig en transfervrij. Maar de centrale verdediger weet vooralsnog niet waar hij volgend seizoen zal spelen.

"Dat zal niet bij Heracles zijn. Ze hebben mij een aanbieding gedaan, maar die heb ik afgewezen. Ik wil niet ergens tweede viool spelen, ik wil ergens onbetwist titularis zijn. Dat kan geen enkele club garanderen, dat begrijp ik ook wel."

Waar de toekomst van Van den Buijs ligt, mag dan wel onzeker zijn. De verdediger weet zelf maar al te goed wat hij wil. "Gezien de omstandigheden ben ik zeker bereid in te leveren. Ik wil vooral vanaf het begin de hele voorbereiding meemaken", aldus Van den Buijs aan TC/Tubantia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties