Europese topclubs kunnen streep door naam Hakimi zetten: "Zijn toekomst ligt bij deze club"
Jens Nimmegeers
| 0 reacties

Europese topclubs kunnen streep door naam Achraf Hakimi zetten: "Zijn toekomst ligt bij Real Madrid"

Europese topclubs kunnen streep door naam Hakimi zetten: "Zijn toekomst ligt bij deze club"
Foto: © photonews

Achraf Hakimi wordt door Real Madrid voor twee seizoenen uitgeleend aan Borussia Dortmund. De Marokkaans international maakt indruk in Duitsland en kan op heel wat interesse rekenen.

Borussia Dortmund wil Achraf graag definitief inlijven, terwijl ook Bayern München, Juventus en PSG de Marokkaan graag zien komen. Maar zij mogen hun dromen opbergen. De makelaar van Hakimi gaf duidelijk aan waar de toekomst van de rechtsback ligt.

"Na dit seizoen keert hij terug naar Real Madrid. Ze hebben een duidelijk plan met hem en we hebben steeds contact gehad. Hakimi zal terugkeren om er te gaan strijden voor een plek als eerste keuze."

Daarvoor moet Hakimi wel zien af te rekenen met Dani Carvajal, toch ook niet de minste. "Het is altijd zijn droom geweest om voor Real Madrid te spelen, de grootste club ter wereld. Hij wil graag prijzen winnen bij Real Madrid."

Het voordeel van Hakimi is zijn veelzijdigheid. Bij Dortmund speelde hij zowel links als rechts, waarbij hij zowat de hele flank voor zijn rekening houdt. Het grote wapen van de Marokkaan is zijn snelheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties