Argentijnse middenvelder kwam te laat op training... omdat hij ontvoerd was door aliens

Jens Nimmegeers
| 6 reacties
Argentijnse middenvelder kwam te laat op training... omdat hij ontvoerd was door aliens

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De carrière van Guillermo Marino zal veel voetbalkenners ontgaan zijn. De Argentijnse middenvelder speelde zowat zijn hele carrière in Zuid-Amerika. Toch is de Argentijnse middenvelder deze week groot nieuws.

Tussen 2010 en 2013 staat Marino tussen de lijnen bij Universidad de Chile in Chili, waar met Eduardo Vargas, Charles Aranguiz en Jorge Sampaoli op dat moment wel meerdere grote namen actief waren. 

De Argentijnse middenvelder ligt er goed in de groep en staat gekend als een eerlijk en betrouwbaar persoon. Maar dan komt Marino eens te laat aan op de training. De oorzaak? Aliens hadden hem ontvoerd en zijn ziel geanalyseerd.

Het is ploegmaat Gustavo Lorenzetti die met het verhaal naar buiten kwam aan Lado B. "Iedereen kende Guillermo, hij zou over zoiets niet liegen. Hij vertelde het verhaal heel gedetailleerd en zag er aangedaan uit. Guillermo vertelde hoe hij zich voelde."

"Hij was verdwaald en plots werd hij ontvoerd door aliens. Ze analyseerden zijn ziel, maar zorgden wel goed voor hem. Ik geloof wel in aliens, dus het verhaal klopt volgens mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties