Fans beginnen te geloven in 'FIFA-vloek' na blessure van coverster Mbappe

Fans beginnen te geloven in 'FIFA-vloek' na blessure van coverster Mbappe
Foto: © photonews

Heeft de 'FIFA-vloek' opnieuw toegeslagen? Fans van PSG zagen hun sterspeler Kylian Mbappe uitvallen in de bekerfinale tegen Saint-Etienne daags na de aankondiging dat Mbappe op de cover van FIFA 21 zal pronken.

De vloek van de FIFA-begon bij FIFA 17. Toen was Marco Reus de coverster van FIFA. De Duitse aanvaller van Borussia Dortmund speelde dat seizoen echter maar 24 wedstrijden wegens een een schaambeenonsteking. Hij was van eind mei tot midden november geblesseerd.

Voor FIFA 19 was Cristiano Ronaldo voor het tweede jaar op rij de coverster. Maar EA Sports werd gedwongen om de Portugees van hun cover te halen vanwege een rechtzaak in Amerika wegens een vermeende verkrachting van de sterspeler. 

Neymar was de eerste keuze om op de cover te staan voor FIFA 20, maar hij raakte ook verwikkeld in een rechtszaak wegens verkrachting. 

Uiteindelijk belandden Eden Hazard en Virgil Van Dijk op de cover van FIFA 20. Maar ook Eden Hazard heeft er een slecht seizoen opzitten. De Rode Duivel kende een pechjaar bij Real Madrid met veel blessures.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties