Pirlo recupereert Cristiano Ronaldo maar moet andere sterkhouder nog een weekje missen
Jelle Heyman
| 0 reacties

Cristiano Ronaldo zit voor het eerst sinds september bij de selectie

Pirlo recupereert Cristiano Ronaldo maar moet andere sterkhouder nog een weekje missen
Foto: © photonews

Cristiano Ronaldo heeft sinds 27 september geen wedstrijd meer gespeeld bij Juventus vanwege een positieve coronabesmetting. Maar voor de verplaatsing naar Spezia zondag zit de Portugees wel in de selectie. Al zit trainer Pirlo achteraan nog wel in de problemen.

Het zal een serieuze opluchting zijn voor iedereen bij Juventus dat ze opnieuw op Cristiano Ronaldo kunnen rekenen. Sinds de Portugees positief testte, speelde Juventus gelijk op het veld van Crotone en thuis tegen Hellas Verona. Niet meteen de grootste Italiaanse teams dus.

Tegen Napoli won Juve wel, maar die wedstrijd werd nooit gespeeld. Napoli werd door de Italiaanse voetbalvond gestraft omdat ze niet kwamen opdagen voor het duel vanwege de vele besmettingen bij de Napolitanen.

In de Champions League werd er wel gewonnen op het veld van Dynamo Kiev maar tegen Barcelona ging De Oude Dame met 0-2 achteruit. Nu Ronaldo terug is, hoopt Pirlo dat er opnieuw vlot gescoord kan worden.

Defensieve zorgen

Achterin zit Pirlo ondertussen met wat meer zorgen. De trainer van Juventus kan achterin nog steeds niet rekenen op de geblesseede De Ligt. "Alles gaat goed met hem, maar we zullen nog een week moeten wachten", klinkt het op de persconferentie. 

Ook Giorgio Chiellini is niet fit geraakt voor het duel tegen Spezia. Bonucci zit wel in de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties