Courtois wijst naar arbitrage na zware nederlaag van Real Madrid: "Ik stel me vragen bij de manier waarop de VAR een penalty heeft toegekend"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties

Thibaut Courtois stelt zich vragen bij arbitrage na zware nederlaag van Real Madrid bij Valencia CF

Courtois wijst naar arbitrage na zware nederlaag van Real Madrid: "Ik stel me vragen bij de manier waarop de VAR een penalty heeft toegekend"
Foto: © photonews

Thibaut Courtois heeft er niet de leukste avond opzitten. Real Madrid verloor met zware 4-1-cijfers bij Valencia CF. Al stelt onze nationale nummer één zich vragen bij enkele scheidsrechterlijke beslissingen.

Drie tegendoelpunten na een strafschop én een eigen doelpunt. Thibaut Courtois kan zichzelf niets verwijten, maar de doelman moest zich wel vier keer omdraaien. En dat is hij allesbehalve gewend.

"Ik weet het niet", is het veelzeggende antwoord van Courtois als hem na de wedstrijd om een reactie werd gevraagd. "Ik vond ons goed aan de wedstrijd beginnen. Eigenlijk heeft Valencia geen enkele kans bij elkaar gevoetbald."

Eigenlijk heeft Valencia geen enkele kans bij elkaar gevoetbald

Courtois had het dan ook moeilijk met de beslissingen van de scheidsrechter. "Die eerste strafschop werd terecht gefloten. Maar waarom moest de bal opnieuw getrapt worden?"

"In de tweede helft roept Maxi Gomez om een fout. Ik stel me vragen bij de manier waarop de VAR een penalty heeft toegekend. Voor het tweede doelpunt werd er overigens een fout gemaakt op Marco Asensio, maar ook dat werd niet bestraft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties