Pechvogel van het weekend: Vlad Chiricheş geeft twee doelpunten cadeau aan Inter en moet voor de rust geblesseerd afhaken

Seppe Frans

Inter Milaan stond zaterdag voor een lastige opgave. Het ging op bezoek bij seizoensrevelatie Sassuolo. Romelu Lukaku zag vanop de bank zijn ploeg overtuigend winnen, maar dat was vooral te wijten aan de slechte prestatie van Sassuolo-verdediger Vlad Chiricheş.

Inter Milaan-trainer Antonio Conte stond zaterdag onder druk bij Inter Milaan. Het kende zowel in de Serie A als Europees een moeizame start. Ondanks de moeilijke verplaatsing naar de verrassende nummer twee, mocht er dus niet verloren worden.

Romelu Lukaku zag vanop de bank zijn ploeg gretig beginnen. Na vier minuten brak zijn vervanger Alexis Sanchez de score open. De Chileen strafte het zwak uitverdedigen van Vlad Chiricheș genadeloos af.

Op het kwartier sloeg het noodlot voor Vlad Chiricheș opnieuw toe. Een hard schot van Arturo Vidal verdween via de verdediger in het doel. De Roemeen kreeg het eigen doelpunt achter zijn naam. Nog voor de rust moet hij noodgedwongen het veld met een blessure verlaten. Een dag om snel te vergeten dus...

Vorig seizoen ging Roberto Gagliardini de wereld rond na een ferme misser tegen Sassuolo. Maar deze keer legde hij de 0-3 eindstand vast. Romelu Lukaku viel tien minuten voor tijd in. De Rode Duivel scoorde in deze korte tijdspanne, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden.