Mentale opdoffer voor doelpuntenmaker Raman en Schalke 04: eerste overwinning in 27 competitiewedstrijden wordt diep in de toegvoegde tijd ongedaan gemaakt na late treffer
Seppe Frans
| 0 reacties

Rode lantaarn Schalke 04 speelt 2-2 gelijk en kan al 27 competitiewedstrijden op niet meer winnen in de Bundesliga

Mentale opdoffer voor doelpuntenmaker Raman en Schalke 04: eerste overwinning in 27 competitiewedstrijden wordt diep in de toegvoegde tijd ongedaan gemaakt na late treffer
Foto: © photonews

In de Bundesliga zocht Schalke 04 op de elfde speeldag naar een eerste driepunter van het seizoen. Het zag er op bezoek bij Augsburg lang rooskleurig uit voor de Königsblauen. Maar het mocht opnieuw niet zijn.

Alles leek opnieuw tegen te zitten voor de rode lantaarn in de Duitste competitie. Na tien minuten bleef Schalke-aanvaller Mark Uth na een botsing bewusteloos op het veld liggen. Het zag er meteen ernstig uit en er moest zelfs een infuus aan de pas komen om de toestand van de aanvaller te stabiliseren. De Duitser werd afgevoerd naar het ziekenhuis waar zijn toestand opnieuw stabiel is. Meteen daarna kwam Schalke op achterstand na een eigen doelpunt van middenvelder Suat Serdar.

De supporters zagen voor hun televisiescherm de donkere bui opnieuw hangen. Maar landgenoot Benito Raman bracht opnieuw animo in de wedstrijd met een doelpunt. Niet veel later zette Nassim Boujellab de bezoekers zelfs op voorsprong.

De eerste driepunter van het seizoen zat er eindelijk aan te komen. Maar diep in de toegevoegde tijd kopte Marco Richter dan toch de late gelijkmaker binnen. Schalke 04 kan nu al 27 competitiewedstrijden op rij niet winnen.Het bengelt troosteloos onderaan het klassement met vier punten uit elf wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties