Quincy Promes hervat de trainingen bij Ajax na hechtenis: aanvaller nog steeds verdacht voor de steekpartij bij een familielid

Seppe Frans
| 1 reacties
Quincy Promes hervat de trainingen bij Ajax na hechtenis: aanvaller nog steeds verdacht voor de steekpartij bij een familielid
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Quincy Promes werd dit weekend opgepakt op verdenking van het neersteken van een familielid. Hij werd eerder deze week vrijgelaten en verscheen donderdag dan ook weer op training bij Ajax.

Quincy Promes werd afgelopen weekend aangehouden door de politie en moest zelfs een tijdje brommen in de cel. De aanvaller van Ajax werd namelijk verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Eind juli gaf Promes een groot familiefeest, maar tijdens de bijeenkomst raakte hij aan de stok met een familielid. Het mondde uit tot een woordenwisseling waarna hij hem zou neergestoken hebben. De man deed een maand geleden aangifte, een misdrijf waar zelfs vier jaar gevangenisstraf op staat. 

Woensdag werd de 28-jarige aanvaller weer vrijgelaten. Na gesprekken tussen de speler en Edwin van der Sar, Marc Overmars en trainer Erik ten Hag hervatte hij ook meteen de trainingen. Zondag wacht een verplaatsing naar ADO Den Haag. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties