Wat moet er anders bij de Gunners: Arsenal slechts vier punten boven degradatiezone

Bart Vrancken
| 3 reacties
Wat moet er anders bij de Gunners: Arsenal slechts vier punten boven degradatiezone
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat is er toch maar aan de hand met Arsenal? De Londense club kent een verschrikkelijk seizoen en staat amper vier punten boven de degradatiezone.

Met veertien punten na evenveel wedstrijden is het nu al een seizoen om snel te vergeten voor Arsenal. De Gunners staan vijftiende in de Premier League en kunnen een top vijf plaats, die uitzicht geeft op Europees voetbal, mogelijks al vergeten.

Dit seizoen werden er acht wedstrijden verloren in de Premier League. Na twee gelijke spelen kon Arsenal slechts vier keer winnen. In deze veertien wedstrijden kwam Arsenal ook maar twaalf keer tot scoren. Met spelers als Aubameyang en Lacazette zullen de verwachtingen allicht véél hoger liggen.

Arsenal-trainer Mikel Arteta ligt zwaar onder vuur, maar hij kijkt strijdvaardig naar de toekomst: “De planning is gedaan, Arsenal is klaar voor de komende twee transferperiodes”. Toch zal het allemaal een heel stuk beter moeten als Arsenal het opnieuw wilt opnemen tegen ploegen als Liverpool en Manchester City. De laatste titel voor Arsenal dateert al van seizoen 2003 – 2004.

Vanavond neemt Arsenal het op tegen Manchester City in de EFL cup

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties