Meningen verdeeld over Rode Duivel: "In Spanje zullen ze dat niet zo raar vinden" vs "Volgens mij had hij corona toen hij dat deed, slaat nergens op"

Meningen verdeeld over Rode Duivel: "In Spanje zullen ze dat niet zo raar vinden" vs "Volgens mij had hij corona toen hij dat deed, slaat nergens op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle aanvoerders van de nationale ploegen mogen stemmen voor de verkiezing van beste speler van de wereld van het jaar. En daar was toch wel wat deining rond ontstaan, ook in ons land. "In Spanje zullen ze dit niet raar vinden."

Opmerkelijk op het stemformulier van Eden Hazard voor de Gouden Bal: Lewandowski op 1, Ramos op 2 en Kevin De Bruyne maar op 3. Daar was toch wel de nodige kritiek op, al is niet iedereen het eens onder de analisten.

“Hij zal de vriend willen blijven van Ramos zeker? Het is zijn ploegmaat en de baas bij Real Madrid”, aldus Frank Raes in Extra Time. “Het gaat over zijn charisma misschien ook en hij traint er ook tegen. Misschien denkt hij daarom wow”, pikte Filip Joos in.

Gemist, op en naast het veld

“Ik denk dat ze dat in Spanje niet zo raar zouden vinden dat hij in de top-3 staat van Eden Hazard. Van Dijk en Ramos zijn qua centrale verdedigers toch wel dé namen.”

Van der Elst en Vidarsson waren het daar niet mee eens, Peter Vandenbempt was het strengst: “Het slaat nergens op. Ik denk dat Hazard corona had toen hij het formulier invulde. Dat hij ook gemist heeft naast het veld, net als op het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties