🎥 Ndombele scoort pareltje voor Tottenham in overwinning tegen Sheffield United

Tottenham Hotspur voerde de druk op Liverpool en Manchester United net voor hun topper nog wat op door met 1-3 te gaan winnen in Sheffield. Vooral het derde doelpunt van Tottenham mocht er zijn.

Heung-Min Son kon niet scoren zondagmiddag in Sheffield. Hij leverde wel de assist voor de 0-1 van rechtsachter Serge Aurier. De onvermijdelijke Harry Kane verdubbelde de score nog voor de rust.

Tottenham bibberde even toen McGoldric de aansluitingstreffer maakte op het uur. De rode lantaarn uit de Premier League won afgelopen week haar eerste wedstrijd dit seizoen en is op zoek naar punten om degradatie te voorkomen.

Die hoop op punten werd enkele minuten na de aansluitingstreffer al de kiem in gesmoord door Tanguy Ndombele. De Franse middenvelder van Tottenham kreeg de bal vanop de linkerkant in het strafschopgebied en werkte dan maar af met een geniale lob.