Er komt geen einde aan: Real Madrid ziet alweer een sterkhouder geblesseerd uitvallen.

Sam Milde
| 2 reacties
Er komt geen einde aan: Real Madrid ziet alweer een sterkhouder geblesseerd uitvallen.
Foto: © photonews

De eindeloze reeks blessures stopt maar niet bij Real Madrid. Gisteren raakte nu ook Karim Benzema geblesseerd. Het nieuws wordt nu bevestigd door Real-coach Zinédine Zidane. De Franse spits mist mogelijk het Champions League-duel van volgende woensdag tegen Atalanta in de achtste finales.

Er blijft maar volk bijkomen in de al reeds goed gevulde ziekenboeg van Real Madrid. Trainer Zinédine Zidane bevestigde vandaag het nieuws dat Karim Benzema gisteren een blessure opgelopen zou hebben. Eerder was al gespot dat de Franse spits vanochtend ontbrak op training bij De Koninklijke.

Volgens verschillende Spaanse media zou het gaan om een enkelblessure, maar officieel is er nog niets prijsgegeven over de aard van de kwetsuur. 

Champions League

Benzema mist al zeker de competitiewedstrijd tegen Real Valladolid van zaterdag, maar is, erger nog, ook onzeker voor de achtste finale-wedstrijd in de Champions League tegen Atalanta van volgende week woensdag. 

Volle ziekenboeg

De blessure van de Franse spits is de zoveelste tegenslag die Real Madrid al te verwerken krijgt dit seizoen. Momenteel liggen er, Benzema inclusief, al negen spelers in de lappenmand bij De Koninklijke. Eden Hazard, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Marcelo, Eder Militao, Alvaro Odriozola, Federico Valverde en Rodrygo zijn momenteel allemaal niet inzetbaar wegens blessureleed.

Benzema was dit seizoen nochtans goed bezig en trof al 17 keer raak dit seizoen voor de Madrilenen. Zijn aanwezigheid tussen de lijnen zal dus zeker gemist worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties