Doku scoort mooi doelpunt en Rennes strijdt verder voor een plaats in de Europa League

Wietse De Smet
| 14 reacties

Doku heeft zijn tweede goal in de Ligue 1 beet, en het is een mooie. De ex-Anderlechtspeler scoorde net voor rust het openingsdoelpunt. Rennes won met 0-3 op Angers en strijdt verder voor de Europese plaatsen.

Rennes, de ploeg van Rode Duivel Jérémy Doku, strijdt verder voor een plaats in de Europa League, na een comfortabele 0-3 overwinning op het veld van middenmoot Angers. Nadat Rennes een hele eerste helft had gedomineerd, kon Doku dat belonen met een mooi doelpunt net voor rust.

Onze landgenoot kwam met een actie op de linkerflank de zestienmeter binnen, waar hij een één-tweetje deed met ploegmaat Terrier en de bal vervolgens beheerst naast de doelman binnenlegde.

Het is nog maar het tweede doelpunt van de aanvaller bij Rennes, maar Doku laat met dit doelpunt toch maar weer zien wat hij in huis heeft.