Bjorn Ruytinx laat zich kritisch uit over Overlegcomité: "Zotste is dat die mannen zwaar betaald worden"

Bjorn Ruytinx laat zich kritisch uit over Overlegcomité: "Zotste is dat die mannen zwaar betaald worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is opnieuw een Overlegcomité geweest en Bjorn Ruytinx volgt dat als caféhouder altijd met bijzondere belangstelling. Het belangt ook hem uiteraard aan wat de federale regering beslist in verband met de horeca. De beslissingen van dit OC kunnen hem niet overtuigen.

Ruytinx heeft zich al meermaals kritisch uitgelaten over de genomen beslissingen tijdens de coronacrisis. Zo had de ex-aanvaller enkele weken geleden nog een felle discusisse op sociale media met viroloog Marc Van Ranst. Na de aankondiging van de maatregelen genomen op het meest recente Overlegcomité moet de overheid het bekopen.

Bjorn Ruytinx reageerde op een tweet van VRT-journalist Riadh Bahir. Die schetste dat een pintje drinken op een terras vanaf 8 mei mag tot 22u, je in een park met een tiental mensen mag samenkomen, maar wel naar huis moet gaan in groepjes van drie.

"Op zijn Belgisch", zo verwoordt Ruytinx het. "Het zotste van al is dat die mannen zwaar betaald worden om zo een beslissingen te nemen", kan de voormalig voetballer het allemaal amper geloven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties