Bornauw lijdt met Keulen dure nederlaag na strafschopmisser

In de Bundesliga heeft Sebastiaan Bornauw met Keulen een zware 1-4-nederlaag geleden. Bij 1-2 miste Keulen een strafschop.

Degradatieploeg Keulen heeft een unieke kans laten liggen om punten te pakken in de Bundesliga. Freiburg stond na 20 minuten al 0-2 op voorsprong.

Na de rust kwam Keulen opnieuw in de wedstrijd na een goal van Sebastian Andersson. Net na het uur kon Keulen de bordjes in evenwicht brengen vanop de stip, maar Duda miste.

Met twee goals in blessuretijd diepte Freiburg de overwinning nog uit tot 1-4. Keulen blijft door de nederlaag op een degradatieplaats. Bielefeld en Hertha Berlijn hebben een punt meer, maar hebben respectievelijk één en twee wedstrijden minder gespeeld. Schalke 04 en Benito Raman zijn al zeker van degradatie naar de Duitse tweede klasse.