Ambras bij KV Oostende: gemoederen verhitten en ruzie gaat door in de kleedkamer: "Dit zal gevolgen hebben, dit kan niet!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 2 reacties

Makhtar Gueye ging zijn boekje te buiten na affluiten van de partij tegen Gent

Ambras bij KV Oostende: gemoederen verhitten en ruzie gaat door in de kleedkamer: "Dit zal gevolgen hebben, dit kan niet!"
Foto: © photonews

Na het 0-4-verlies tegen Gent laaiden de gemoederen hoog op bij Makhtar Gueye. De Senegalese aanvaller ging neus tegen neus staan met een lid van de sportieve staf en moest weggesleurd worden door zijn ploegmaats. Coach Alexander Blessin was 'not amused'.

De ruzie ging verder in de kleedkamer en Gueye kon amper bedaard worden. "Ik moet geen ego's in mijn team", reageerde Blessin kordaat op de vraag wat er gebeurde. "Dit gaat gevolgen hebben. Makhtar is een goeie jongen met een goed hart, maar hij moet zijn emoties leren controleren."

Gueye heeft het goed verkorven en het zou ons verbazen of hij nog in actie zal komen dit seizoen. "Ik moet er even 24 uur over nadenken wat ik ermee ga doen. Maar ik heb geen spelers nodig die enkel naar zichzelf kijken. Die enkel denken aan zelf scoren en dan hun taken niet doen. Het is ook niet de eerste keer dat het gebeurt..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties