De vermoedelijke elf Duivels tegen Griekenland: zonder Hazard, Vertonghen en Vermaelen

De vermoedelijke elf Duivels tegen Griekenland: zonder Hazard, Vertonghen en Vermaelen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zullen morgen niet op hun sterkst aan de aftrap komen tegen Griekenland. Roberto Martinez wil wat koppeltjes testen en hij gaat ook verrassen met zijn kapitein.

Bij afwezigheid van Eden Hazard en Jan Vertonghen zal Martinez een nieuwe kapitein aanduiden. Dat zou een verrassing moeten worden voor ons, aldus de bondscoach. Geeft hij Youri Tielemans of Romelu Lukaku de band? Het zou best kunnen.

Vertonghen en Vermaelen trainden samen met Eden Hazard binnen vandaag en zullen niet betrokken worden in de match tegen de Grieken. Brandon Mechele zal wel speeltijd krijgen, maar het valt af te wachten of dat als titularis zal zijn. Mogelijk kiest hij voor Alderweireld, Denayer en Boyata. 

Ervoor staan dan Dendoncker en Tielemans. Martinez wil in de oefenmatchen ook wat koppeltjes uittesten, dus Praet en Vanaken mogen zich ook nog aan speeltijd verwachten.

Vermoedelijke opstelling: Mignolet, Alderweireld, Boyata, Denayer, Tielemans, Dendoncker, Castagne, T. Hazard, Doku, Mertens en Lukaku

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties