Eindelijk doorbraak voor Italiaanse topkeeper 'Donnarumma trekt na Italië-Zwitserland naar nieuwe club voor medische testen'
Jelle Heyman
| 0 reacties

'Donnarumma trekt na Italië-Zwitserland naar nieuwe club voor medische testen'

Eindelijk doorbraak voor Italiaanse topkeeper 'Donnarumma trekt na Italië-Zwitserland naar nieuwe club voor medische testen'

Het huwelijk tussen Gianluigi Donnarumma en AC Milan begon voor beide partijen fantastisch maar aan alle mooie liedjes komt zoals gekend een einde.

Donnarumma, wiens zaken geregeld worden door makelaar Raiola en wel eens Dollarumma genoemd wordt in de Italiaanse pers, debuteerde op zijn 16 tussen de palen bij AC Milan en veramelde er ondertussen al meer dan 200 wedstrijden. Ondertussen is de boomlange Italiaan ook vervanger van zijn naamgenoot Buffon bij de Italiaanse nationale ploeg.

De doelman was echter einde contract en raakte het met AC Milan niet eens over een nieuwe deal waardoor veel ploegen geïnteresseerd waren om de topdoelman aan te werven.

De oliedollars van Paris-Saint Germain lijken alvast de meest aanlokkelijke voor Donnarumma en Raiola want volgens transfergoeroe Fabrizio Romano zal de doelman volgende week zijn medische testen ondergaan in de Franse hoofdstad. Na het duel tussen Italië en Zwitserland op het EK vliegt Donnarumma naar PSG om zijn testen te ondergaan en daarna terug richting nationale ploeg te keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties