Eersteklassers pakken de punten in hun oefenmatchen
Bart De Vré
| 8 reacties

Beerschot, Union, Zulte Waregem en OH Leuven winnen hun oefenwedstrijden

Eersteklassers pakken de punten in hun oefenmatchen
Foto: © photonews

Terwijl iedereen geboeid het EK volgt moeten de ploegen uit de Jupiler Pro League zich voorbereiden. Hoe je dit beter dan oefenwedstrijden te spelen.

Beerschot het op tegen Dessel Sport en na 25 minuten stonden ze al op een driedubbele voorsprong dankzij treffers van Frans, Krekovic en Suzuki. Dessel gaf zich echter niet zomaar gewonnen en knokte zich terug naar 2-3. Maar nog voor rust deed Holzhauser de boeken terug toe en diep in de tweede helft legde Sanusi zelfs de 2-5-eindstand vast.

Zulte Waregem won ook met duidelijke cijfers van KSV Oudenaarde al ging Oudenaarde wel rusten met een dubbele voorsprong. Na de pauze bracht Francky Dury een compleet ander elftal tussen de lijnen en dat loonde. Via goals van Herrmann (2x), Govea (pen.) en De Buyser werd het uiteindelijk 2-4.

Kersvers nieuwkomer Union was ook aan zet vanavond. Zij gingen op bezoek bij KSK Heist en wonnen hun partij met 1-3. Dit dankzij doelpunten van Undav, Van Der Heyden en de Heistenaar François die zijn owngoal goedmaakte met de gelijkmaker. 

OHL haalde het met 1-4 van Rupel Boom. Schrijvers, Allemeersch (2x) en Vekemans scoorden. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties