Van der Vaart reageert met knipoog op monsterzege Spanje na eerdere kritiek: "Ik heb hen gemotiveerd"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Rafael van der Vaart reageerde op de zege van Spanje

Van der Vaart reageert met knipoog op monsterzege Spanje na eerdere kritiek: "Ik heb hen gemotiveerd"
Foto: © Photonews

Nederland had voor gisteren nog de kans om tegen Spanje uit te komen en Rafael van der Vaart, ex-international, gaf daar volgende commentaar op: "Laten we het hopen. Fluitend door, echt. Ik vind Spanje echt een verschrikking, jezus . . . Er zit eigenlijk niks in." Dat kwam niet goed aan in Spanje.

Het kwam hem op een storm van kritiek te staan, maar Spanje haalde gisteren wel zwaar uit tegen Slowakije. Van der Vaart reageerde met een knipoog op de 5-0-zege: "Het lijkt erop dat mijn woorden Spanje gemotiveerd hebben. Goeie match, proficiat met het bereiken van de knockoutfase!"

Spaans international Koke had er eerder al op gereageerd: “Hij wil gewoon zijn moment van glorie”, zei de middenvelder van Atlético Madrid bij de radioshow El Partidazo de COPE. “Ik heb hem ooit in een WK-finale zien spelen. Daar hebben we hier op ons trainingscentrum nog een foto van. Dat Andres Iniesta scoort tegen Nederland, met Van der Vaart naast hem. We zullen die foto niet meenemen naar de kleedkamer, maar we zullen zijn uitspraken zeker in ons achterhoofd houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties