Vanhaezebrouck maakt zich toch wat zorgen: "Het wordt niet evident"

Vanhaezebrouck maakt zich toch wat zorgen: "Het wordt niet evident"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck was niet zo gelukkig na het verlies tegen FC Utrecht. Niet dat er grote conclusies aan konden vastgeknoopt worden gezien het aantal afwezigen. Maar toch heeft hij zorgen over de verdediging en de aanval.

"En voetbalwedstrijden worden nog altijd beslist in de twee boxen", zegt Vanhaezebrouck bij HLN. "We slikten te makkelijk doelpunten en vooraan hebben we te weinig diepgang. Malede was de enige die daarvoor zorgde, maar hij is beter als tweede spits. Depoitre ontbreekt nog omwille van een voetblessure, maar het is ook wachten op versterking."

Vanhaezebrouck herhaalde nog maar eens dat een nieuwe spits prioriteit is. Zijn bestuur mag dus aan de slag. "Yaremchuk komt net als Bezus sowieso maar een paar dagen voor het eerste duel met Valerenga terug. We zoeken nog een spits, maar als die maar een paar dagen voor Valerenga toekomt, wordt het niet evident om die jongen ook meteen in te passen. Ik vrees dat we het voor onze eerste Europese wedstrijd met deze jongens zullen moeten doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties