OFFICIEEL: Helemaal rond: Ronaldo trekt naar Manchester United

OFFICIEEL: Helemaal rond: Ronaldo trekt naar Manchester United

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo trekt niet naar Manchester City. Sinds Manchester United zich donderdagavond meldde, heeft CR7 zijn kar helemaal gekeerd. Hij trekt naar stadsgenoot Manchester United, waar hij eerder al speelde.

UPDATE 17u50: De deal is helemaal rond. Manchester United betaalt nog 20 miljoen euro aan Juventus voor Ronaldo, die een meerjarig contract tekent bij zijn voormalige club.

UPDATE: Een gesprek met Sir Alex Ferguson heeft Cristiano Ronaldo van gedachten doen veranderen. Manchester United heeft zich in de strijd geworpen en oude liefde roest niet. Ronaldo lijkt nu op weg naar City.

12u20: Ronaldo verliet de training van Juventus deze morgen, dat werd bevestigd door de Italiaanse topclub. Ronaldo lijkt op weg naar Manchester City, met wie zijn manager, Jorge Mendes, al een tijdje aan het spreken is over zijn contract.

Als City een respectabele transfersom op tafel legt, lijkt niets een transfer van de superster meer in de weg te staan. Ronaldo heeft nog een contract van één jaar, maar heeft al aangegeven dat hij weg wil. Voorlopig heeft City wel nog geen officieel bod uitgebracht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties