🎥 Argentinië wint eenvoudig na horrortackle op Lionel Messi

Seppe Frans

Paris Saint-Germain zal ongetwijfeld de adem hebben ingehouden na het zien van de beelden. Tijdens een WK-kwalificatiewedstrijd tussen Venezuela en Argentinië ging een verdediger vreselijk door op de enkel van Lionel Messi. De aanvoerder kroop terug recht en won nadien met zijn elftal gemakkelijk

Het licht bij de al vroeg ingevallen Adriàn Martinez ging na een halfuur volledig uit. De ingevallen verdediger ging met een gestrekt been vol door op de enkel van de Argentijnse superster. Lionel Messi overleefde de aanslag en zag de dader met een rode kaart van het veld gestuurd worden. Het begin van een eenvoudige 1-3 overwinning.

Lionel Messi en co profiteerden van de man meer situatie. Op slag van rust opende Lautaro Martinez de score voor de bezoekers. Nadien kwamen ook de namen van Joaquin Correa en Angel Correa nog op het scorebord terecht. Diep in de toegevoegde tijd kon Soteldo de score vanop de stip nog milderen voor Venezuela.

Verder won ook Brazilië nog met 0-1 van Chili. Het doelpunt viel pas in de tweede helft via Everton Ribeiro.  Uruguay kwam zonder Luis Suarez en Edison Cavani niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Peru.