Waasland-Beveren laat dure punten liggen in 1B en verliest met het kleinste verschil van Lierse Kempenzonen

Nils Wens
| 1 reacties
Waasland-Beveren laat dure punten liggen in 1B en verliest met het kleinste verschil van Lierse Kempenzonen

Waasland-Beveren is er deze avond niet in geslaagd om in de top 2 van 1B te komen. De Waaslanders verloren met het kleinste verschil van Lierse Kempenzonen. Thibaut Van Acker scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Waasland-Beveren wilde vrijdagavond over RWDM naar de tweede plaats in het klassement springen in 1B, maar dan moesten de Waaslanders in eigen huis wel voorbij Lierse Kempenzonen geraken. Waasland-Beveren toonde meteen haar aanvallende intenties, maar voor de rust werd er niet gescoord. 

Ook na de rust was Waasland-Beveren de betere ploeg, maar op het uur viel er wel een doelpunt aan de overkant. Thibaut Van Acker legde de 0-1 tegen de netten en Waasland-Beveren vond erna geen gaatje meer in de defensie van de bezoekers, waardoor 0-1 meteen ook de eindstand werd. 

Een zure nederlaag voor Waasland-Beveren, want zo blijft de club op de derde plaats staan in 1B op 10 punten van leider Westerlo en op 2 punten van RWDM. Lierse Kempenzonen doet een goede zaak en staat nu op de vijfde plaats. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties