't Is zover! Uitsupporters zijn weer welkom in de stadions van de Jupiler Pro League, geen mondmaskers en horeca weer open

't Is zover! Uitsupporters zijn weer welkom in de stadions van de Jupiler Pro League, geen mondmaskers en horeca weer open
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf komend voetbalweekend zijn bezoekende supporters opnieuw welkom in onze voetbalstadions. De Pro League heft ook het drank- en eetverbod weer op. Eerder raakte al bekend dat ook de maximumcapaciteit opgetrokken kan worden.

Stilaan kunnen supporters opnieuw genieten van een vrij normale voetbalbeleving. Vanaf vrijdag geldt in ons land code oranje op de coronabarometer, waardoor zo’n 80 procent van de zit- en staanplaatsen in onze stadions weer gevuld zullen zijn. Daar vaart het Belgisch voetbal wel bij, want de Pro League en haar clubs hebben de positieve aanmoedigingen van de fans broodnodig.

Omdat het coronavirus nu beter onder controle is, besliste de Pro League maandag dan ook om opnieuw uitsupporters toe te laten in de bezoekersvakken. Die maatregel was genomen om het risico op viruscirculatie te beperken tijdens de busreizen van de bezoekende fans. Ook het drank- en eetverbod, dat ingevoerd werd om de mondmaskerplicht beter te doen naleven, gaat op de schop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties