Britse regering versoepelt maatregelen tegen Chelsea 'ietsjes': vol huis tegen Real Madrid

Britse regering versoepelt maatregelen tegen Chelsea 'ietsjes': vol huis tegen Real Madrid

Door de maatregelen van de Britse regering kon Chelsea geen kaarten voor wedstrijden meer verkopen. Maar er is iets van versoepeling gekomen, weet de BBC. Daardoor kunnen ze tegen Real Madrid in een uitverkocht Stamford Bridge spelen.

De Britse regering heeft wat wijzigingen aangebracht in de licentie. De Londenaren mochten geen tickets meer verkopen door de sancties tegen eigenaar Roman Abramovich. Dat werd nu deels opgeheven. Voor de uitwedstrijden in de Premier League, bekerduels en wedstrijden van het vrouwenelftal mogen er weer kaarten verkocht worden. 

Dat betekent dat voor onder meer de kwartfinale tegen Real Madrid in de Champions League weer tickets mogen worden aangeboden. De Koninklijke komt woensdag 6 april op bezoek in Londen. Ook de halve finale van het toernooi om de FA Cup tegen Crystal Palace mag worden bijgewoond door supporters van Chelsea. Dat duel wordt gespeeld op Wembley.

De inkomsten daarvan worden echter niet door de club geïnd, maar wel door de Premier League en andere organisatoren. De club heeft wel al verzocht om het geld te doneren aan de slachtoffers in Oekraïne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties