Ex-speler Standard excuseert zich na het mislopen van het wereldkampioenschap: "De teleurstelling is erg groot"

Kenny De Block
| 0 reacties
Ex-speler Standard excuseert zich na het mislopen van het wereldkampioenschap: "De teleurstelling is erg groot"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Luyindama excuseert zich bij de supporters van Congo. De ex-speler van Standard heeft zijn excuses via Twitter aangeboden na het mislopen van het wereldkampioenschap in Qatar.

Christian Luyindama, momenteel actief bij Al-Taawon, de club van John van den Brom, heeft zich via Twitter verontschuldigt voor het mislopen van het wereldkampioenschap eind dit jaar. De ex-speler van Standard richt zich een maand na de uitschakeling tot het Congolese volk.

"Er wordt gezegd dat stilte spreekt tot hen die weten hoe te luisteren. Ik kom terug naar u, het Congolese volk, om me namens het hele team te verontschuldigen! Spelen in de World Cup in Qatar was een droom van iedereen, helaas. De teleurstelling is erg groot. Dankzij jullie opmerkingen, kritiek en suggesties leer ik van mijn fouten en verbeter ik me om heel sterk terug te komen", staat te lezen in de tweet van Luyindama.

Congo verloor in de laatste voorronde van Marokko. Het is ondertussen 48 jaar geleden dat het land nog is deelnam aan een wereldkampioenschap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties