Al met zijn hoofd bij Milan? Renato Sanches pakt oliedomme rode kaart tegen Troyes

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Al met zijn hoofd bij Milan? Renato Sanches pakt oliedomme rode kaart tegen Troyes

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lille-middenvelder Renato Sanches, die aan zijn laatste maanden bezig is in Rijsel, liet zijn ploeg enorm in de steek in de uitwedstrijd tegen Troyes. De EK-winnaar kreeg binnen enkele seconden twee keer geel en dus rood vanwege commentaar op de arbitrale leiding. Lille verloor kansloos met 3-0.

Na een 1-0 achterstand, werd het Sanches even allemaal te veel en ging hij in de 50ste minuut in discussie met Biancone, die kermend naar de grond ging na een duw van Burak Yilmaz. Uit frustratie riep Sanches na een woordenwisseling met Biancone wat naar de scheidsrechter. De ref bestrafte hem met geel, maar Sanches wist niet van ophouden en bleef reclameren, waardoor hij 5 seconden later een tweede gele kaart onder zijn neus geschoven kreeg. Uiteindelijk verloor Lille, dat nog met 9 spelers viel, kansloos van Troyes met 3-0.

Last van transferkoorts? De 24-jarige defensieve middenvelder wordt al maanden aan Milan gelinkt. Volgens Calciomercato zou Lille ook al een deal ter waarde van 20 miljoen euro plus bonussen hebben gesloten met AC Milan voor de transfer van de Portugees. Hoe dan ook is Sanches aan zijn laatste maanden bezig in Rijsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties