🎥 Manchester United meteen onderuit, Castagne scoort voor Leicester

In de Premier League heeft Manchester United meteen zijn eerste nederlaag in de Premier League geleden.

United begon met Cristiano Ronaldo op de bank. Pascal Gross scoorde op het half uur de openingsgoal voor Brighton en voegde er voor de rust nog eentje aan toe. Iets na het uur mocht Ronaldo invallen. Een owngoal van Brighton zorgde voor de aansluiting, ruim 20 minuten voor tijd. De partij eindigde op 1-2.

Leicester City leek op weg naar een gemakkelijke zege. Castagne zorgde iets na het half uur voor de voorsprong. Net na de rust verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. De bezoekers lieten echter niet begaan en stelden vijf minuten voor tijd de bordjes 2-2 gelijk en daar bleef het ook bij.

Manchester City sluit de speeldag of op bezoek bij West Ham. Kevin De Bruyne en co spelen hun partij om 17.30 uur.