Antonio Conte prikt na intense clash nog een keertje: "Je doen struikelen was meer dan verdiend geweest"

Antonio Conte prikt na intense clash nog een keertje: "Je doen struikelen was meer dan verdiend geweest"
Foto: © photonews

Antonio Conte kon het niet nalaten om op sociale media nog een prikje uit te delen, na de intense clash tussen Chelsea en Tottenham. Of moeten we zeggen: tussen Conte en Tuchel.

Antonio Conte en Thomas Tuchel ruzieden aardig wat af in de loop van de wedstrijd en na afloop. Bij het mekaar begroeten na het 2-2-gelijkspel liepen de emoties behoorlijk hoog op. Het kwam hen beiden op een rode kaart te staan. Op de persbabbels achteraf leken de gemoederen al bedaard, maar Conte is op sociale media nog eens teruggekomen op de confrontatie met zijn collega.

Lachen met viering Tuchel

Op Instagram lachte Conte met het sprintje dat Tuchel trok toen die de 2-1 en dus nieuwe voorsprong voor diens ploeg vierde. "Gelukkig had ik je niet gezien. Je doen struikelen was meer dan verdiend geweest", laat de Tottenham-coach optekenen.

Er staan ook wel een deel smileys bij, wat doet vermoeden dat het ook enigszins als grapje bedoeld is. Al heeft Conte ondertussen toch weer netjes duidelijk gemaakt wat hij er van dacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21568 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties