Voormalig topspits Eto'o zorgt voor algemene hilariteit met zijn - serieuze - WK-voorspelling

Voormalig topspits Eto'o zorgt voor algemene hilariteit met zijn - serieuze - WK-voorspelling

Iedereen kent Samuel Eto'o waarschijnlijk nog wel van zijn periodes bij Barcelona. De voormalige topspits waagde zich aan een voorspelling van het WK, maar de kans dat die uitkomt mag u zo goed als op nul procent schatten.

U mag er zeker van zijn: als dit allemaal uitkomt en u zet er wat geld op bent u binnen voor de rest van uw leven. De kans is wel quasi honderd procent dat het weggesmeten geld zal worden. 

Volgens Eto'o zal Kameroen in de finale spelen tegen Marokko. Ghana (achtste finale), Tunesië (kwartfinale) en Senegal (halve finale) gaan volgens Eto'o ook de knock-outfase bereiken. Afrikaanse landen worden in zijn voorspelling alleen uitgeschakeld door andere Afrikaanse landen, wat er bijvoorbeeld toe leidt dat Tunesië te sterk zal blijken voor Argentinië en Marokko zal winnen van Spanje.

Een andere opvallende voorspelling is de kwartfinaleplek voor Qatar. Eto'o voorspelt dat het gastland samen met Senegal zal doorstoten uit Groep A, waardoor Nederland op de derde plek eindigt. Qatar zal in de achtste finale dan Engeland uitschakelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties