Argentijnen bijzonder op hun tenen getrapt, Messi noemt Weghorst nog "Dommerik" en haalt uit naar Van Gaal

Argentijnen bijzonder op hun tenen getrapt, Messi noemt Weghorst nog "Dommerik" en haalt uit naar Van Gaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi al ooit zo weten provoceren na een winst? Wij kunnen het ons toch niet herinneren. Blijkbaar was dat als reactie op het gedrag van de spelers van Nederland tijdens de strafschoppenronde én omwille van de uitspraken van Louis van Gaal voor de match.

Een goed halfuur na de match liep Messi nog steeds op de toppen van zijn tenen. Terwijl hij een interview aan het geven was, riep hij dat Wout Weghorst moest weggaan "dommerik". 

Van Gaal zei vooraf dat Nederland een voordeel zou hebben in de penaltyreeks.  "Ik zal het herhalen: Van Gaal doet alsof hij zijn ploeg mooi voetbal laat spelen, maar in werkelijkheid zet hij er wat lange spelers in en speelt gewoon de lange bal", aldus nog Messi.

Nicolas Otamendi reageerde ook op de tartende beelden van na de winst. "Ik vierde het in hun gezicht, omdat er een speler was van Nederland die, bij iedere strafschop die wij namen, naar ons toe kwam en wat riep richting onze spelers", legde Otamendi uit. Een foto van zijn gebaar deed de ronde op sociale media. "De foto werd uit de context gehaald. Wij reageerden op hun gedrag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties