ūüé• Actie en dieptepass goed voor assist in Signal Iduna: 19-jarige Arne Engels (ex-Club) debuteert sterk in Bundesliga

Actie en dieptepass goed voor assist in Signal Iduna: 19-jarige Arne Engels (ex-Club) debuteert sterk in Bundesliga

ūüé• Actie en dieptepass goed voor assist in Signal Iduna: 19-jarige Arne Engels (ex-Club) debuteert sterk in Bundesliga
Foto: © photonews

Zeker de moeite om de evolutie van Arne Engels in de Bundesliga in de gaten te houden. Bij Club zagen ze hun jeugdproduct deze winter naar Duitsland trekken.

Zondag mocht Engels zijn debuut maken en in wat voor een setting: het Signal Iduna Park, thuishaven van Duitse topclub Borussia Dortmund. De 19-jarige middenvelder gaf daar meteen zijn visitekaartje af, in de vorm van een hele fraaie assist.

Het zag er naar uit dat Dortmund met een 2-1-voorsprong zou gaan rusten, tot Engels zich met de zaken bemoeide. Dat deed de youngster met het opzetten van een knappe actie op eigen helft, door te stomen en vervolgens een prima dieptepass te spelen in de loop van Demirovińá. De Bosniër kon met wat meeval scoren.

Na de pauze vielen er nog drie doelpunten in evenveel minuten. Twee hiervan werden gescoord door Dortmund, dat zo toch met 4-3 de punten thuishield. Desondanks hebben ze nu ook in Duitsland Arne Engels leren kennen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties