UPDATE: Anderlecht mag Toffolo vergeten, Nottingham Forest houdt been stijf en linksback keert terug

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties
UPDATE: Anderlecht mag Toffolo vergeten, Nottingham Forest houdt been stijf en linksback keert terug
Foto: © photonews

De transfer van Harry Toffolo naar Anderlecht is de afgelopen uren weer een heel pak onwaarschijnlijker geworden. Eigenlijk heeft zijn club, Nottingham Forest, laten weten dat ze het eigenlijk willen afblazen.

Update 22u20: Harry Toffolo heeft zijn boeltje weer bij elkaar genomen en is terug naar Engeland. Forest wil hem niet meer laten gaan en bij Anderlecht voelen ze zich serieus in de zak gezet.

Nottingham heeft blijkbaar ineens het nieuws gekregen dat de blessure van hun linksback, Omar Richards, langer zou kunnen aanslepen dan verwacht. En daarom willen ze ineens Toffolo niet meer laten vertrekken, gezien ze op die positie niet meer in de problemen willen komen.

Een fikse streep door de rekening van Anderlecht, dat er vanuit ging dat de transfer in orde ging komen nadat de medische testen reeds achter de rug waren en Toffolo zondag de match bijwoonde. De Engelsman wil zelf graag naar Anderlecht, maar als Forest 'nee' zegt, kan hij uiteraard niet anders dan terugkeren. Anderlecht probeert Forest nu op andere gedachten te brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties