Filip Joos en Peter Vandenbempt stellen keuzes Wouter Vrancken in vraag: "Ik begrijp het niet"

Filip Joos en Peter Vandenbempt stellen keuzes Wouter Vrancken in vraag: "Ik begrijp het niet"
Foto: © photonews

Bij KRC Genk kampen ze met een serieus luxeprobleem. Ze hebben een groot assortiment aan klassespelers, en dan kan soms voor heel moeilijke keuzes zorgen.

Zo werd het middenveld de laatste wekend bemand door Bryan Heynen, Bilal El Khannouss en Matias Galarza. Maar op deze manier schiet Patrik Hrosovsky over, en hier gaat niet iedereen mee akkoord.

"Hij staat er steeds enkele matchen in, en daarna vliegt hij er weer uit. Waarom zijn ze bij Genk zo gek van Galarza? Ik begrijp het niet. Met Hrosovsky halen ze gewoonweg meer punten", vertelde Filip Joos bij Extra Time.

In de derby tegen STVV speelde Galarza een zeer zwakke eerste helft. Na de koffie werd hij gewisseld voor 'Patje' Hrosovsky, die op zijn  beurt een geweldige tweede helft speelde en zorgde voor gevaar maar tegelijk ook voor veiligheid op het middenveld.

“Hij strooide met passes en zag de openingen”, ging Peter Vandenbempt verder. Donderdag neemt KRC Genk het op tegen Club Brugge. Dan zullen we zien wie Wouter Vrancken in zijn basis zet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties